Καταστήματα με συλλεκτικά νομίσματα και χαρτονομίσματα.

Στα καταστήματα με συλλεκτικά είδη που αναφέρουμε παρακάτω, μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε παλαιά (συλλεκτικά) νομίσματα και χαρτονομίσματα.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ

Συλλεκτικά – Αντίκες – Παράσημα – Μετάλλια – Νομίσματα – Χαρτονομίσματα – Μετοχές.
Σταδίου 48 – 10564 Αθήνα
Τηλ. 210-3210357


ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ελληνικά και ξένα: Νομίσματα - χαρτονομίσματα - καρτ ποστάλ – γραμματόσημα – συλλεκτικά είδη.
Εκτίμητής νομισμάτων, χαρονομισμάτων και άλλων συλλεκτικών ειδών.
Αριστείδου 12 (στοά) Αθήνα
Τηλ. 210-3253816
Ωρες λειτουργίας 8:00 – 13:30


ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ

Γραμματόσημα – Νομίσματα – Χαρτονομίσματα – Πίνακες – Αντικείμενα Τέχνης.
Πανεπιστημίου 18 Αθήνα
Τηλ.210-3630688

Η εκτίμηση της σημερινής τιμής ενός νομίσματος ή ενός χαρτονομίσματος μπορεί να γίνει ασφαλέστερα με την προσκόμισή του σε κάποιον από τους παραπάνω ειδικούς εκτιμητές και κατάστηματα συλλεκτικών ειδών.
Είναι λογικό ότι εξ αποστάσεως θα δυσκολευτούν να το εκτιμήσουν, γιατί σημαντικοί λόγοι, που ο κάτοχός του δε μπορεί να γνωρίζει, είναι δυνατόν να συμβαίνουν και να αλλάζουν δραματικά την αξία του.
Π.χ. μικρές ατέλειες κατασκευαστικές. λεπτομέρεις ή ειδικά σύμβολα, μπορεί να αυξάνουν τη σπανιότητα ενός χαρτονομίσματος ή νομίσματος και κατ’ επέκταση και την τιμή του.
Μία διαφορετική χρονολογία έκδοσης στα χαρτονομίσματα ή κάποιο σημάδι νομισματοκοπείου που δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστό ότι έκοβε τα συγκεκριμένα νομίσματα μπορεί επίσης να επηρεάζει σημαντικά τη σημερινή αξία κάποιου χαρτονομίσματος ή κάποιου νομίσματος.
Αυτό το οποίο θα μπορείτε σίγουρα να μάθετε από το τηλέφωνο, είναι αν βρίσκεται εκεί κάποιο συγκεκριμένο νόμισμα ή χαρτονόμισμα που χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας.


Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα - Κατάλογος